Windows 10 0xC004C008 Etkinleştirme Hatası

Oradaki satıcı ile. Sitede bir sürü satıcı var bildiğim kadarıyla.
Ben de Kinguin'den ürün anahtarı satın almıştım. Aynı hatayla karşılaştım. Sanırım aldığımız ürün anahtarları başka bir bilgisayarda kullanılıyor. Ben Microsoft'u arayarak sorunumu çözmüştüm. Sen de deneyebilirsin.

Nasıl çözmüştünüz biraz anlatır mısın. Kaldım böyle. Kinguin'de windowsla görüşmemişti söylüyor fakat yapamadım bir türlü.

Nasıl çözmüştünüz biraz anlatır mısın. Kaldım böyle. Kinguin'de windowsla görüşmemişti söylüyor fakat yapamadım bir türlü.
Microsoft destek bölümünden, Answer Desk'e başvurun - Hizmetler ve uygulamalar - Windows - Ayarlama adımlarını takip edip ya beni ara deyin ya da arama programlayın. Normal iş gününde hemen arıyorlar. Bu sorunu anlatın. Yardımcı olurlar. Ayrıca şimdi etkin değil. Cumartesi günü 10-17 arası etkin olur.

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi windows ile görüşmem sonucu aktif ettim.

Merhabalar ben yeni donanım aldım kinguinden key almıstım eski donanımda kaldı ve hiç bir şey yapmadan yeni pc ye geçtım aynı hatayı alıyorum aynı adımları izlersem benımde sorunum duzelırmı acaba?

Evet. Büyük ihtimalle sonuç alırsınız. Yine aynı şekilde "Bize başvurun" sekmesinden Microsoft'u arayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…