vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 1 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar maalesef şu an korsan kullanıyorum ve görüyorum ki herkes orijinal tavsiye ediyor. ben de Windows 10 Pro lisansı alacağım lakin aklımda bir soru var. Aşağıdaki lisansı almalı mıyım? ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/ www.epttavm.com Çok ucuz geldi OEM alamıyorum bari bunu alayım eğer iyi bir performans ya da fark var ise OEM alırım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2019
Arkadaşlar maalesef şu an korsan kullanıyorum ve görüyorum ki herkes orijinal tavsiye ediyor. ben de Windows 10 Pro lisansı alacağım lakin aklımda bir soru var. Aşağıdaki lisansı almalı mıyım? ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/ www.epttavm.com Çok ucuz geldi OEM alamıyorum bari bunu alayım eğer iyi bir performans ya da fark var ise OEM alırım.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 1 Eylül 2019 #2 Cihangir bilişimden aldım aynı site üzerinden sıkıntısız. Tüm güncelleştirmeleri alacak, ben tavsiye ederim.
Cihangir bilişimden aldım aynı site üzerinden sıkıntısız. Tüm güncelleştirmeleri alacak, ben tavsiye ederim.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2019 #3 Şuan siteyi görüntüleyemiyorum ama korsan kullanıyorsan önce bir temiz kurulum yap sonra alabilirsin.
Şuan siteyi görüntüleyemiyorum ama korsan kullanıyorsan önce bir temiz kurulum yap sonra alabilirsin.
_Gökbörü Hectopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 1 Eylül 2019 #4 Aynı yerden aldım üç gün önce bi 5-10 dkka sonra keyi mail olarak yolladılar sorunsuz kullanıyorum.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 1 Eylül 2019 #5 Sağ olun arkadaşlar temiz kurulum yaptım şuan Allah'ın izni ile alacağım bakayım sonra yazarım buraya.
Sağ olun arkadaşlar temiz kurulum yaptım şuan Allah'ın izni ile alacağım bakayım sonra yazarım buraya.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 1 Eylül 2019 #6 Ben keyi aldıktan sonra format atmıştım. Kurulum ekranında keyi girmiştim.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 1 Eylül 2019 #7 Arkadaşlar Windows 10 Home'ye kurulum yaptım Windows 10 Pro keyini girsem sıkıntı çıkar mı? Yükseltmek istiyorum o şekilde.
Arkadaşlar Windows 10 Home'ye kurulum yaptım Windows 10 Pro keyini girsem sıkıntı çıkar mı? Yükseltmek istiyorum o şekilde.
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 1 Eylül 2019 #8 vzzn dedi: Arkadaşlar Windows 10 Home'ye kurulum yaptım Windows 10 Pro keyini girsem sıkıntı çıkar mı? Yükseltmek istiyorum o şekilde. Genişletmek için tıkla... Çıkar. Win 10 Pro kurmalısınız.
vzzn dedi: Arkadaşlar Windows 10 Home'ye kurulum yaptım Windows 10 Pro keyini girsem sıkıntı çıkar mı? Yükseltmek istiyorum o şekilde. Genişletmek için tıkla... Çıkar. Win 10 Pro kurmalısınız.
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 1 Eylül 2019 #9 lordRago dedi: Çıkar. Win 10 Pro kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar o şekilde yükseltebiliyor muş?
lordRago dedi: Çıkar. Win 10 Pro kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar o şekilde yükseltebiliyor muş?
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.302 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 1 Eylül 2019 #10 vzzn dedi: Bazı arkadaşlar o şekilde yükseltebiliyor muş? Genişletmek için tıkla... Win 10 Pro kurup temiz bir şekilde ilerlemek varken Home dan Pro'ya geçişi ben desteklemiyorum açıkçası.
vzzn dedi: Bazı arkadaşlar o şekilde yükseltebiliyor muş? Genişletmek için tıkla... Win 10 Pro kurup temiz bir şekilde ilerlemek varken Home dan Pro'ya geçişi ben desteklemiyorum açıkçası.