Windows 10 %100 CPU kullanımı

Erdinç 31

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Eski bir 3. nesil Pentium işlemciye sahip bilgisayarım var, genelde hep %100 CPU kullanımı oluyor. Özellikle bilgisayarı ilk açtığımda yaşanıyor ama genel olarak hep %100'de. Bunu nasıl çözebilirim?
Windows'u yeni yükledim, yani virüs olması imkansız.

Defender'ı falan durdurursam oran biraz daha düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u yeni yüklediğin için Windows Update güncellemeleri yapıyor. Bitiridği zaman normale dönecek. Sana tavsiyem Windows Update'in menüsünü aç ve bitene kadar bekle.
Bir dakika. 3. Nesil Intel Pentium'a sahip olduğunu okumamışım, bu işlemciye Windows 10 kurmanı önermem, 7 ya da 8.1 kur. Bilgisayarın baya rahatlar böylece.

Neden bir GNU/Linux dağıtımı kullanmıyorsunuz?

Neden bir GNU/Linux dağıtımı kullanmıyorsunuz?
Bilmiyorum çok karışık gözüküyor.

Eğer rahatlarsa hemen kurayım bilgisayar can çekişiyor. SSD aldığım halde baya yavaş durumda. Zaten pasif soğutması var işlemci hep 70-80 derece.

Bilmiyorum çok karışık gözüküyor.

Eğer rahatlarsa hemen kurayım bilgisayar can çekişiyor. SSD aldığım halde baya yavaş durumda. Zaten pasif soğutması var işlemci hep 70-80 derece.
Lütfen düşük bilgisayarlarda Windows 10 kullanmayın yoksa arka plan servisleri ile bilgisayarın içinden geçiyor.

8.1'in en rahat sürümü hangisi, Single Languange mi? Ona göre kurayım.
Lütfen düşük bilgisayarlarda Windows 10 kullanmayın yoksa arka plan servisleri ile bilgisayarın içinden geçiyor.
Vay be bilmiyordum, çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…