Windows 10 %100 disk kullanım sorunu

Gerome

Megapat
Disk her zaman %100 kullanımda. Bilgisayarın açılıp kapanması 5 dakika sürüyor. Her 10 saniyede 2-3 saniyelik bir kasma-donma oluyor. Sorun ve çözümü nedir ? Acil olursa sevinirim. Önemli belge işlerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskin arızalı olma ihtimali yüksek. Kalıcı çözüm: SSD'ye terfi edin. Disk arızasını kontrol etmek için de HD Tune 5.60 kurup Health bölümünden verilere bakabilirsiniz. Sarı veya kırmızı girdi varsa diskte sorun olabilir.

Diskinde problem olmamasına karşın bu problemi yaşayan bir çok kişi var. Windows 7'de görmediğim windows 8 ve 10 da karşılaştığım bir problem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video çözüm olavilir belki. Sosyalde ayni problemle alakalı konular okuduğumu hatırlıyorum onlara da bakabilirsiniz.

Bende ssd kullanıyorum bir müddet Windows 10' da disk kullanımı hep %100 oluyordu, bazı programların çakıştığından veya win10 ile uyumlu olmadığından da olabilirü, Hd Tune ile test ettikten sonra daha iyi anlaşılacaktır.

Önceki hdd arızalıydı. Yenisini taktım. İşletim sistemini kurdum, sürücüleri kurdum. Sonra aynı sorun başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…