Windows 10 %100 disk kullanımı

EmreKaya34

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
amd radeon hd 6450
Anakart
ecs-h61h2-mv-lga1155
İşlemci
i5 3330 3.20 ghz
Merhaba, ben bilgisayarımı bilgisayarcıya verdim. Disk kullanımı %100 oldu. HDD var, ama eskiden %10'un üstüne çıkmazdı, hiçbir şey kullanmıyorken %100 oluyor. Diske 2 tane kablo takmışlar, biri Power'den biri anakarta. Sizce anakarta takılan kabloyu söksem mi? Şu an sıfırlama aşamasındayım ve %1 ilerlemiyor kasayi kapatsam mi?

%1 den fazla ilerlemiyor format aşamasında

Temiz kurulum yapın hocam. İnternet kafeden veya varsa farklı bir bilgisayardan format USB'si oluşturun. HDD varsa Windows 8.1 kurun.

Temiz kurulum yapın hocam. İnternet kafeden veya varsa farklı bir bilgisayardan format USB'si oluşturun. HDD varsa Windows 8.1 kurun.
anladim peki hdd ye takılan fazla kabloyla bi alakası var mi?

hocam peki %1 de şuan sıfırlanma işlemi kapatayim mi bilgisayari ?

Yazılımsal bir işlem yaptırmadım anakart değişti bir de ekstra bir HDD'ye kablo takılmış.

Anladim peki %1 şu an kapatayım mı?

HDD değiştirildi mi? Evet şu an kapatın eğer USB ile format atacaksaniz. En temizi temiz kurulum yapmak anakart değiştiği için sürücüler problem yaratabilir.

@EmreKaya34 Kapatabilirsiniz.
Windows 8.1 veya 10 LTSB 2015/2016 kurup SysMain (8.1'de Hızlı Getirme) ve Windows Search hizmetlerini devre dışı bırakmayı deneyin.
hocam şuan %10 oldu bi sifirlansin halen %100 kullanılır mı bilmiyorum

HDD değiştirildi mi? Evet şu an kapatın eğer USB ile format atacaksaniz. En temizi temiz kurulum yapmak anakart değiştiği için sürücüler problem yaratabilir.
evet anakart değişti hdd değişmedi sürücüleri nasi güncellerim o konu hakkında pek bilgim yok

Hocam şu an %10 oldu bir sifirlansin halen %100 kullanılır mı bilmiyorum.

Evet anakart değişti HDD değişmedi sürücüleri nasıl güncellerim o konu hakkında pek bilgim yok.

%100 kullanmasa bile o sistem insana çile çektirir. HDD ile Windows 10 kullanacaksanız LTSB sürümlerine bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…