byusufdursun Megapat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2017 #11 Dominic Decoco dedi: Nereden durdurabilirim ya da durdursam sıkıntı çıkar mı? Hocam bilgisayarda yüklü zaten ne yapıcam bu programla. Genişletmek için tıkla... geçen gün laptop da yaşadım bu sorunu hardiski çıkarıp hızlı bi salladım geri taktım düzeldi bir dene deneme yanılma yoluyla çözersin bu sorunu
Dominic Decoco dedi: Nereden durdurabilirim ya da durdursam sıkıntı çıkar mı? Hocam bilgisayarda yüklü zaten ne yapıcam bu programla. Genişletmek için tıkla... geçen gün laptop da yaşadım bu sorunu hardiski çıkarıp hızlı bi salladım geri taktım düzeldi bir dene deneme yanılma yoluyla çözersin bu sorunu
D Dominic Decoco Megapat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 127 16 Aralık 2017 #12 byusufdursun dedi: geçen gün laptop da yaşadım bu sorunu hardiski çıkarıp hızlı bi salladım geri taktım düzeldi bir dene deneme yanılma yoluyla çözersin bu sorunu Genişletmek için tıkla... Yani 100 disk benim umrumda değil ben virüsten dolayı mı 100 disk oluyor onu merak ediyorum isterse 200% yapsın :S
byusufdursun dedi: geçen gün laptop da yaşadım bu sorunu hardiski çıkarıp hızlı bi salladım geri taktım düzeldi bir dene deneme yanılma yoluyla çözersin bu sorunu Genişletmek için tıkla... Yani 100 disk benim umrumda değil ben virüsten dolayı mı 100 disk oluyor onu merak ediyorum isterse 200% yapsın :S