Windows 10 %100 disk kullanımına sahip

Sorunun çözümü yok. Aynı sorunu 3 senelik laptobumda yaşıyorum. SSD alarak çözebilirsiniz.
Hdd hantalığından kurtulmak mümkün değil ancak sürekli %100 disk kullanımı çözülmeyecek bir sorun değil. Zaten 1903 sürümünden sonra yüksek disk kullanımı sorunu için düzenlemeler yapıldı. Ancak bütçe var ise SSD mutlaka alınmalıdır.

SysMain servisinin kapatılması ve superfetch in regedit değerlerinden kapatılırsa büyük oranda azalacaktır diye düşünüyorum.

Hızlı getiri kapat önerileri tam komedi. Klasörün içeriği silindiğinde ya da yeni program kurulduğunda harddisk ile program 30 yılda açılır.

Hızlı getiri kapat önerileri tam komedi. Klasörün içeriği silindiğinde ya da yeni program kurulduğunda hard disk ile program 30 yılda açılır.

Hiç yapmadığınız çok belli oluyor. Windows forumlarında da eğer özel bir sorun söz konusu değilse bu önerilir her zaman.

Superfetch ile prefetch aynı mı? Ben sadece ikincisini biliyorum, giderdim hızlı getiri hizmetlerden kapatırdım. Baktım bir işe yaramıyor uygulama açılışları uzadı geri açmıştım W7 varken. Kullanıcı cmd ekranıyla uğraşmak zorunda mı bu devirde hala kaldı mı bunlar?

Evet çünkü Windows 10'un bu servisi kullanma kavramı 7'ye biraz değişti ve çok fazla disk ve RAM harcıyor. Genellikle hem SSD ömrü uzatmak ve HDD disk kullanımını düşürmek için çoğu teknoloji kanalı bunun kapatılmasını öneriyor. Ben de şahsen zavallı laptopumda bunu uyguladığımda daha iyi sonuç aldığımdan her seferinde öneriyorum.

Anladım sağol hocam, ben de bir deneyeyim.

Sorunun çözümü yok. Aynı sorunu 3 senelik laptobumda yaşıyorum. SSD alarak çözebilirsiniz.
Çözümü yoksa ssd nasıl düzeltirki? ayrıca Düzeltirmi? 400 tl boşa gitmesin yani

Anlamadım tam olarak ne yapmam lazım? Aptala anlatır gibi anlatın lütfenn... @SupremeMaster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…