Windows 10 %100 Disk ve Bellek Kullanımı Sorunu

ZétwalM

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğraftaki gibi o yazılım açık ve o açık olduğu sürece inanın LoL'de 500MS altı görmüyorum fakat o açık olmadığı zamanlar gayet rahat bir şekilde oynuyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ve ayrıca o yazılım yüzünden (Ya da her neyse) Disk ve Bellek kullanımı %100 bile olabiliyor.

img.png

Fakat birşeyden dolayı lolde 500ms nin altına inmiyor internet gayet normal
pc den olur dedim pc ye reset bile attım fakat düzelmedi sorun sizce ne olabilir

İnternetinizde sıkıntı olabilir ve ya arka planda veri aktarımı söz konusu olabilir. Hizmetlerden (services.msc) BITS (Arka plan akıllı aktarım hizmeti) kapatın. Farkı gözlemleyin. Sorun çözülürse arka planda aktarım hızını ayarlamanız için yardımcı olabilirim. Ayrıca görev yöneticisinden ne kadar internet kullanıldığını ağa göre sıralama yapıp öğrenebilirsiniz. Hangi program fazla internet kullanıyorsa geri dönüş yapın. Aynı şekilde disk ve cpu sıralaması yapıp neyin fazla kaynak kullandığını öğrenip sistem yük altındayken resimlerle geri dönüş yapın. Şu an yolladığınız resimde sıkıntı göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı