Çözüm Windows 10/11 0x80004002 hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Bu hatanın çözümü aslında çok basit. Dün çok araşdırdım ve her ne kadar burada çözüm bulsam da sorun yine devam etti. Yine de sorunu çözmemde yardımcı olacak arkadaşa da burdan teşekkürlerimi iletmek isterim. Fakat sorun maalesef dediğim gibi yine devam ettiği için ufak bir araştırmalar yaptım. Sorunu çözmek aslında basit. Genellikle sistem dosyaları zarar gördüğü için özellikle Windows Update Hizmeti Hizmetlerden silindiği için bu tarz sorunlar ortaya çıkıyor. Bir ihtimal zarar gördüğü için de olabilir. Bilemiyorum ama sorunun çözümü tam olarak şu şekilde.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bazı sıkıntı yaratan güncelleştirmeler varsa onları gizlemek için wushowhide.diagcab isimli bir araç var. Bu araç Microsoft'un resmi aracı. Microsoft tarafından geliştirilmiş bir araç yani. Bu aracı indirerek sürücüleri gizleyebilirsiniz.

Ama asıl 0x80004002 hatasının çözümü şu sitedeki Download Windows 11 Media Creation Tool aracını indirip bu araç ile ISO dosyasını indirip setup.exe dosyasını çalıştırmak ve kurulumu gerçekleştirmek olacaktır. Kurulumu tamamen yaptıktan sonra yani setup.exe dosyasını çalışıtırıp geliştirdikten sonra çözüme kovuşacaksınız.

Şu rehberdeki arkadaşa da bizzat teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…