Başta söylediğim gibi web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz. Bu arada linkleri bildirdiğiniz için teşekkürler. Raporlayarak metni güncelleme talebi yolladım.

Bu değerli altın değerindeki dosyaları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

.....

2015 LTSC kurulum ekranı çok hayırlı gelmedi ama güzel.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    343,8 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleme:

Link süresi bitiyor olarak gözüküyor link oluşturma tarihi mi geçiyor yoksa sizin attığınız ISO'larımı silecekler.

Hocam merhaba beni yanlış anlamazsanız size bir sorum olacak virüs vesaire olmaz değil mi dosyalar güvenilir mi teşekkürler.

Başta söylediğim gibi web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz.
Dosyaları yanlış hatırlamıyorsam massgrave. Dev üzerinden almıştım.

İndirdikten sonra SHA-256 kodunu 7ZIP gibi uygulama ile alıp internette aratabilirsiniz. Benim bildiğim kadarıyla dosyanın orijinal olduğunu doğrulamanın bir yolu SHA-256 kodları çünkü.

Son düzenleme:
Teşekkürler, hocam peki virüsle ilgili sorun yaşayıp size bildiren oldu mu?

Teşekkürler, hocam peki virüsle ilgili sorun yaşayıp size bildiren oldu mu?

Şu ana kadar pek sıkıntı olmadı gibi zaten ISO dosyasının orijinalliğini size söylediğim yöntemlerle doğrulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…