Rehber Windows 10-11 Microsoft Edge kaldırma (Çalışmıyor)

Ama şöyle birşeyvar mesela ben Edge'den yerkazanmak için değil arkada çalıştığı için kaldırdım çünkü Opera GX kullanıyorum ana arama motorum Opera ama arkada Edge çalışıyor bu yüzden.

Edge'in otomatik çalışmasını istemiyorsanız bu iki ayarı kapatabilirsiniz.

Ben 500 MB alan kazanmak için Edge'yi silmiyorum arkadaşlar. Burada çok yanlış düşünüyorsunuz. Microsoft'un bu Edge dayatmasına anlam veremiyorum. Ben format atınca masaüstüm de Edge görmek istemiyorum. Sorun bu zaten. Kullanmak için zorluyorlar insanları. Belki de Edge Edge'in bu kadar kullanıcısı var demeleri de bu yüzden. Ben Edge kullanmıyorum zaten. O yüzden siliyorum anında. Bu dayatmalara da boyun eğmeyin.

Üslubunu düzelt! Zorlama yoksa neden her format attığım da bu Edge de kurulu oluyor? Şimdi de Edge WebView diye uygulama çıkardılar bu kurulu değilse birçok programı kuramıyorsun bile. Saçma sapan işler yapıyor adamlar. Ben her format attığım da Edge'yi görmek zorunda mıyım? Bu dayatmadır.

Ayarlardan kapatırsın o proglamı. Başlangıçtan da. Silersen sistem dosyaların zarar görebilir.
Bir keresinde Internet Explorer'i sildim çoğu program boş dosya olarak görüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba dediğiniz şekilde uyguladım Edge programı kalkmadı.

Konu gecen sene acilmis hala Edge'yimi kaldirmaya calisiyorsunuz dursun PC'de zararu dokunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…