Rehber Windows 10-11 Microsoft Edge kaldırma (Çalışmıyor)

Tüm pdf dosyaları oradan açıyor ve sayfalar sekmeleri yavaş açılıp kapanıyor çalışırken sinir bozucu zaman kaybı. kurtulamadım beğenmiyorum EDGE'yi.

Onu buradan da değiştirebilirsin. Bu Edgeyi silmeni gerektirecek bir sebep değil.

Bu dediğiniz şeyi komut satırları falan yaparız da Win. altında başka şeyler yanlış giderse hatalı çalışmaya başlarsa diye çekiniyoruz. Win10'dan Win11'e yeni geçtim Microsoft Edge ile tek sorunum şu: açıp kullanmasak bile Görev Yönetici'sinde İşlemler'de açık durması arka planda bir sürü 15-25'e yakın alt alta ek bir şeyler çalıştırması ve işlemci-ram sömürmesi.

Görev Yöneticisi / Başlangıç Uygulamaları sekmesinden Edge'yi Win. açılışında çalıştırma Devre Dışı Bırak dersek acaba işimize yarar mı? en azından kendi simgesine tıklayıp açasıya kadar Görev Yöneticisi arka planda falan açık olarak gözükmez kaynak tüketmez.

Görev Çubuğundaki Hava Durumu/Haberler gösterimi de sanırım Edge'ye bağlı arada Konum işareti beliriyor bunu da yok etmek isterdim. Win. Ayarlar'da Konum Bilgisini kısmını toptan kapat dediğimize uyarı veriyor sistemin genelinde-uygulamalarda sorun çıkartabilir diyor insanı korkutuyor.

Bende olmuyor. O komutu yapıştırıp entera basınca hiçbir şey gelmiyor.

En guzeli UUP ile ISO indirirken silme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…