Rehber Windows 10/11 Özelleştirmeleri

Selam,

Bugün Microsoft Store üzerinden bulabileceğiniz güzel özelleştirmeleri gösteriyorum.

1. Winver
Stok Winver:
İşaretlemiş olduğum sarı çizgi ile sekmeler arası geçiş yapabilir ya da uygulamayı büyüterek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

2. Files
Files adından da anlaşılacağı gibi dosya yöneticisi. 10'dan fazla renk seçeneği ile güzel bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

Renk seçenekleri:

Birden fazla sekme:

3. modernFlyouts
modernFlyouts ses barını özelleştirmeye yarıyor ve oldukça başarılı.

4. Fluent Flyouts Battery
Daha hoş bir batarya göstergesi.

Microsoft Store'da görmüş olduğum güzel programlar bunlardı. Diğerleri hep kötü gözüküyordu.

Uygulamalar hakkında merak ettiklerinizi sormayı unutmayın.

Linux kadar hiç bir zaman özelleştirilebilir olmayacak. i3 ün rahatlığı hiç bir yerde yok ama eline sağlık meraklısı için güzel olmuş.

modernFlyouts ses barını özelleştirmeye yarıyor ve oldukça başarılı.
Sadece ses barı değil. Uçak Modu, Scroll Lock, Num Lock, Caps Lock, parlaklık özelleştirmeye yarıyor.

Eline sağlık. Güzel rehber.

Belugacim bu Windows 10 1507 de calisir mi? Store'dan indiremeyecegim Google'da var midir manuel indirmek icin?

Güzel ve yararlı olmuş teşekkürler. Files uygulaması normalde kullanırdım ama format attıktan sonra indirmeyi unutmuşum, direk indirdim.

@Umut Nas hocam "ModernFlayouts" uygulamasını indirdim ama parlaklığı açınca yada videoyu durdurunca falan sol üstte çıkan şey gitmiyor çarpıya basmam gerekiyor. Otomatik olarak gitmesini nasıl sağlayabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…