Windows 10 %150 ayarı nerede?

mstafatrkl

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Windows 10 da %150 (önerilmez) olan tüm ayarları bilen birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem>ekran kısmında ölçekten bahsediyorsunuz galiba. Orada var %100, %125 tarzı ayarlar.

Anlamadım? Dediğin şey ne?

Galiba ekran büyütmekten bahsediyor gözü iyi görmeyen kullanıcılar için ekran boyutunu büyütüyor.

Ayarlar > sistem > ekran kısmından ayarlayabilirsiniz.

Sistem>ekran kısmında ölçekten bahsediyorsunuz galiba. Orada var %100, %125 tarzı ayarlar.

Arkadaşlar ekran büyütmeden bahetmiyorum netleştirme gibi bir şeydi %150 önerilmez yazıyordu hatta bulan ilk kişiye istediği 50 TL oyunu göndereceğim.

Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Windows 10 da %150 (önerilmez) olan tüm ayarları bilen birisi var mı?

Ölçeklemeden bahsediyorsunuz büyük ihtimalle. %150 ve %125 ölçeklemede Aygıt Yöneticisi veya bazı uygulamalar bulanık oluyor %100 ölçekleme ile o bulanıklık sorunları gideriliyor.

Arkadaşlar ekran büyütmeden bahetmiyorum netleştirme gibi bir şeydi %150 önerilmez yazıyordu hatta bulan ilk kişiye istediği 50 TL oyunu göndereceğim.

Burası olmalı hocam. Benim çözünürlüğüm elvermediği için %125 yapabiliyorum sadece fakat sizde %150 yazması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…