MUhammeddd123 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #1 Windows 10 1507 kurdum, key istiyor. Daha sonra devam et diyorum, hızlı ayarları kullan deyince kapanıyor.
Windows 10 1507 kurdum, key istiyor. Daha sonra devam et diyorum, hızlı ayarları kullan deyince kapanıyor.
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 279 Çözümler 4 Yer Dünya Dün 21:59 #2 Hocam kapanıyor derken sistemden elektrik mi gidiyor yoksa kurulum ekranı mı kapanıyor detaylı iyi olur.
Hocam kapanıyor derken sistemden elektrik mi gidiyor yoksa kurulum ekranı mı kapanıyor detaylı iyi olur.
MUhammeddd123 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #3 boşbeleşbirkullanıcı dedi: Hocam kapanıyor derken sistemden elektrik mi gidiyor yoksa kurulum ekranı mı kapanıyor detaylı belirtseniz öyle iki cümle yazarak insanlara derdinizi anlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sistem kapanıyor tekrar açılıyor.
boşbeleşbirkullanıcı dedi: Hocam kapanıyor derken sistemden elektrik mi gidiyor yoksa kurulum ekranı mı kapanıyor detaylı belirtseniz öyle iki cümle yazarak insanlara derdinizi anlatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sistem kapanıyor tekrar açılıyor.
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 279 Çözümler 4 Yer Dünya Dün 22:01 #4 MUhammeddd123 dedi: Sistem kapanıyor tekrar açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece o ekranda kapanıyor değil mi?
MUhammeddd123 dedi: Sistem kapanıyor tekrar açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece o ekranda kapanıyor değil mi?
MUhammeddd123 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #5 boşbeleşbirkullanıcı dedi: Sadece o ekranda kapanıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 279 Çözümler 4 Yer Dünya Dün 22:04 #6 Kapanma anında çıt sesi geliyor mu?
MUhammeddd123 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:05 #7 boşbeleşbirkullanıcı dedi: Kapanma anında çıt sesi geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok gelmiyor
boşbeleşbirkullanıcı dedi: Kapanma anında çıt sesi geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok gelmiyor
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 279 Çözümler 4 Yer Dünya Dün 22:06 #8 Hocam Bios'ta sıcaklıkları kontrol edin bir
DarkReq Zeptopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 53 Dün 22:08 #9 MUhammeddd123 dedi: Windows 10 1507 kurdum, key istiyor. Daha sonra devam et diyorum, hızlı ayarları kullan deyince kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Devam et demeden bekleyiniz yine kapanirsan sıcaklıktan dolayidir kapanmazsa ISO bozuktur.
MUhammeddd123 dedi: Windows 10 1507 kurdum, key istiyor. Daha sonra devam et diyorum, hızlı ayarları kullan deyince kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Devam et demeden bekleyiniz yine kapanirsan sıcaklıktan dolayidir kapanmazsa ISO bozuktur.