This specification details the AMD processors that can be used with Windows 10 LTSB 1507 Customer Systems that include Windows Products (including Custom Images).
This specification details the Intel processors that can be used with Windows 10 LTSB 1507 Customer Systems that include Windows Products (including Custom Images).
docs.microsoft.com
Windows 10 LTSB 1507 için geçerli işlemci destek listesi.
Tam sisteminiz nedir?
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Hocam iyi de arkadaşımız belki performans istiyor olabilir, ondan ve 20H2'de gereksiz birçok servis var, şahsen ben 1709 kullanıyorum ve bildiğim kadar 1709'un desteği hâlâ devam ediyor. 1703 ve altı'nın desteği kesildi.
Hocam iyi de arkadaşımız belki performans istiyor olabilir, ondan ve 20H2'de gereksiz birçok servis var, şahsen ben 1709 kullanıyorum ve bildiğim kadar 1709'un desteği hâlâ devam ediyor. 1703 ve altı'nın desteği kesildi.