Windows 10 1511 sürümü kullanılır mı?

Saul Odenkirk

Hectopat
Yer
Kattegat
Daha fazla  
RAM
DDR3 8 GB
SSD veya HDD modeli
Dahua C800A 240GB SSD
Ekran kartı
GTX 750 Tİ
Anakart
OEM
İşlemci
İ5 4460
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 1526 sürümünü kullanıyorum, ancak sistemim için daha hızlı bir sürüm arıyorum. 1526 sürümü bana çok yavaş geldi açıkçası, ayrıca oyunlardaki takılma probleminin bir kısmının bu sürümden kaynaklandığını düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski laptobuma kurmuştum 600-700mb ram kaplıyor biraz da ayar yapınca. Performansı çok iyi ama oyunlarda çok FPS farketmiyor.

Takılma probleminin OS'ten kaynaklanması çok düşük bir ihtimal, en azından 20H2 veya 21H2'de kalmanda fayda var. Ayrıca nasıl bir sorundan bahsediyorsun? Hangi oyunda ve ne sıklıkta nasıl gerçekleşiyor bu olay? MSI Afterburner ile bileşen kullanım değerlerini bu problem meydana geldiğinde takip ettin mi?

Örnek vericek olursam CS:GO diyebilirim. Kontrol ediyorum, oyunu oynarken bu değerler 43-48 arası gidip geliyor ama anlık takılmalar yaşanıyor. Başka bir örnek verecek olursam, google, discord, youtube gibi uygulamalarda da sayfalarda geçiş yaparken veya uygulamalar da herhangi bir aktivite gerçekleştirirken cpu kullanımım cidden çok fazla oluyor. Bunlar anlık oluyor ve çok rahatsız ediyor. Bu sadece oyun içi değerlerim, oyun açıkken herhangi başka bir aktivite de bulunamıyorum. Sıcaklık 53-57'e kadar çıkıyor ve cpu kullanımı ciddi derece de artıyor.

Son düzenleme:
Cs go'da ekran boyutunu 4:3 ve çözünürlüğü 800x600 seçin o FPS daha da artacaktir. Diğer durumlar için de 1511 performans artışı biraz sağlar.

Cs go'da ekran boyutunu 4:3 ve çözünürlüğü 800x600 seçin o FPS daha da artacaktir. Diğer durumlar için de 1511 performans artışı biraz sağlar.
Fps olarak her çözünürlükte genel olarak 150-250 arası alıyorum, ama benim sorunum takılmalar üzerine. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Fps olarak her çözünürlükte genel olarak 150-250 arası alıyorum, ama benim sorunum takılmalar üzerine. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Takılmalar bir çok durumda meydana gelebilir. İşletim sisteminden, ramden, diskten, arka plan uygulamalarından vs. Deneme yanılma yoluyla araştırarak bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…