Windows 10 1511 vs Windows 10 21H1

365479

Hectopat
Makaleler
3
Bu sabah Windows 10 21H1 güncelledim ve direkt Windows Update kapattım, sonra kullanmaya başladım. Çok büyük bir fark var. Tüm farkları söyler misiniz?

Windows 10 21H1 tabii ki. En basit Windows 10 1511 desteği sona erdi fakat Windows 10 21H1 desteği devam ediyor.

Bu sabah Windows 10 21H1 güncelledim ve direkt Windows Update kapattım, sonra kullanmaya başladım. Çok büyük bir fark var. Tüm farkları söyler misiniz?
Birisi 6 yıl önceki ilk sürümlerden, diğeri 1 yıl önceki yeni sürümlerden. Windows 10 ilk çıktığında 8'den pek farkı yoktu. Her güncelleştirme yaptıklarında büyük özellikler farklar oluştu. 6 Yıl içerisinde gelecek olan tüm özellikleri saymamız imkansız gibi.

1507 sürümü en sevdiğim sürüm, eski bilgisayarımda uzun bir süre kullanmıştım hatta yeni bilgisayar aldığımda da kurmuştum fakat ekran kartı sürücüsü desteklenmediği için o zamanlar son sürüm olan 1803 sürümünü kurmak zorunda kalmıştım.

Ama şuan için kullanılmaz, desteklenen en güncel Net Framework sürümü eski ve lazım olabilecek birçok program desteklenmiyor olabilir mesela Photoshop. Üstüne güvenlik açıkları falan çokça vardır.

Hocam bende sürüm 1607 vardı 2 sene kullanmıştım format attıktan sonra 2004 sürümünü kullanmak zorunda kalmıştım ama en iyisi benim için 1607.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…