Windows 10 1607 0x800705b4 ve 0x80240fff Hatası

Daha fazla  
Windows 10 yeni 1607 güncellemesini indirdim. " 0x800705b4 " hatasını verdi. Daha sonra yüklemeye başladı ama birden " 0x80240fff " hatası verdi. Şimdi ise indirmeyi tekrar baştan yüklüyor. Ne yapmalıyım. Teşekkürler.

Selamlar,

İlk hata microsoft essentials le alakalı bunu kapatıp yapmanızda fayda var çünkü engel olmuş olabilir windows 10 da windows defender diye geçiyor diye biliyorum adının. Yükledikten sonra verdiği hatada ise şöyle bir ibare var "custom content" özelleştirilmiş bir içerikten bahsediyor. Windows ayarlarını yada regeditten bir ayar yada bunun gibi bişey yaptıysanız bu sebep olmuş olabilir. Yada sizin yerinize bir program bunu yaptıysa buda sebep olmuş olabilir tabi ki.

Önemli olan bu programı yada yaptığınız şeyi geri alıp demek olacaktır yükleme yapmadıysa ki yükleme yaptığında zaten bütün ayarları sıfırlıyor.

Kolay Gelsin..

Güncellemeyi indirmiştim ama yüklemedi ve de şimdi birde baştan indiriyor. Benim internetim zaten iyi değil birde baştan başlattı. Anlamadım ama verdiğiniz cevap için teşekkürler. Bahsettiğiniz düzeltmeleri bulup yapmaya çalışacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…