İşe yaramadı.Önceki kurulumda kullandığın Microsoft hesabı ile giriş yapman yeterli.
Bilgisayar hocası ne biliyor? Okul okumakla olmaz bu işler. Teknolojiyi sürekli takip etmen gerekir. Onlar formatı zor atıyor. Lisans dosyasını atmış. Tokens'ten bahsediyor sanırım. Windows 10'daki dijital imza teknolojisi için bunun geçerli olmadığını bilmiyor tabi. Neyse konuya gelelim. Şimdi daha önce ücretsiz yükseltme yaptın ve otomatik etkinleşiyordu sistem değil mi? SSD takınca etkinleşmedi. HDD'de iken Microsoft hesabıyla hiç giriş yaptın mı? DJ sms dediği gibi HDD iptal et öyle dene. HDD'ye de format at fakat Windows 10 kurma mümkünse. Bunları yaptıktan sonra SSD'ye tekrar format at internete bağlı şekilde. Yine etkinleşmezse bildirin. Ayrıca 1607 sürümünü kurun. Bunları yaptıktan sonra etkinleşmezse 1607 sürümü çok işimize yarayacak. Asıl işlemleri o zaman yapacağız.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Harddiskteki Windows klasörünün içindeki bir dosyayı SSD'ye atsam bitecek.
Bilgisayarımı önceden windows7 den yükseltmiştim. Sonra bilgisayarcıya verdim anakart, RAM, işlemci değiştirdi bide format atmış. Windows 10 yükledim dedi. Büyük ihtimal yükseltme yapmıştır.Sana ne yapacağını yukarıda anlattım. Kolaya kaçmayın. Çözüm istiyorsan zahmet edeceksin. Yazdığım mesajı da düzgün okumuyorsun. Soruma bile cevap vermedin henüz. Ücretsiz yükseltme mi yaptın yoksa lisans mı giriyorsun? Ne dediğin belli değil. Yardım et diye sürekli bağırmana gerek yok. Biraz gayret göster. Bilgisayar hocasını mı dinleyeceksin beni mi? Onu dinleyeceksen burada niye konu açıyorsun?
Nerden biliyorsun? Yukarıda bunun çözüm olmayacağını belirttim. Yukarıda yazdıklarımı adım adım uygula. Sonucu bildir.
+ https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/3176929 sitesinden okudum Windows Update ile 1607 sürümü yükleniyormuş. Yönlendirir misiniz?Bilgisayarımı önceden windows7 den yükseltmiştim. Sonra bilgisayarcıya verdim anakart,ram,işlemci değiştirdi bide format atmış. Windows 10 yükledim dedi. Büyük ihtimal yükseltme yapmıştır.
Harddiskteki orijinal Windows10'da Microsoft hesabıyla giriş yaptım. SSD'dende Microsofta giriş yaptım. Harddiski söktüm ama hâla etkinleşmedi. Şimdi harddiske format attıktan sonra ne yapmam gerekiyor? USB'nin içine 1607 Windows10 mu atmalıyım?
1607 sürümünü yükledim. Ne yapmalıyım?Sana ne yapacağını yukarıda anlattım. Kolaya kaçmayın. Çözüm istiyorsan zahmet edeceksin. Yazdığım mesajı da düzgün okumuyorsun. Soruma bile cevap vermedin henüz. Ücretsiz yükseltme mi yaptın yoksa lisans mı giriyorsun? Ne dediğin belli değil. Yardım et diye sürekli bağırmana gerek yok. Biraz gayret göster. Bilgisayar hocasını mı dinleyeceksin beni mi? Onu dinleyeceksen burada niye konu açıyorsun?
Nerden biliyorsun? Yukarıda bunun çözüm olmayacağını belirttim. Yukarıda yazdıklarımı adım adım uygula. Sonucu bildir.