Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 16 Ağustos 2022 #1 Arama yerine yüklü uygulamaları yazdığımda çıkmıyor. Skype gibi sildiğim uygulamalar çıkıyor ve bastığımda açılmıyor. Ne yapacağım?
Arama yerine yüklü uygulamaları yazdığımda çıkmıyor. Skype gibi sildiğim uygulamalar çıkıyor ve bastığımda açılmıyor. Ne yapacağım?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2022 #2 Windows Search hizmeti açık mı?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 16 Ağustos 2022 #3 Prime777 dedi: Windows Search hizmeti açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık. Hatta yeniden bile başlattım. Durum aynı.
Prime777 dedi: Windows Search hizmeti açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık. Hatta yeniden bile başlattım. Durum aynı.
Sweetys Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 290 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #4 Falsey dedi: Evet açık. Hatta yeniden bile başlattım. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelle.
Falsey dedi: Evet açık. Hatta yeniden bile başlattım. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelle.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2022 #5 Falsey dedi: Evet açık. Hatta yeniden bile başlattım. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bunu dener misin? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Sweetys dedi: Windows'u güncelle. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal PC'si kötü olduğu için eski sürüme geçti.
Falsey dedi: Evet açık. Hatta yeniden bile başlattım. Durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bunu dener misin? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Sweetys dedi: Windows'u güncelle. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal PC'si kötü olduğu için eski sürüme geçti.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 16 Ağustos 2022 #6 Sweetys dedi: Windows'u güncelle. Genişletmek için tıkla... Toplu güncellemeleri ve Net Framework güncellemelerini yapmayı denedim. Hepsi indirilmesine rağmen bazıları saatlerce %100'de kaldığı için güncelleyemedim. Ayrıca inmeyen güncellemeleri tek başına indirip kurdum ama yine aynı şekil güncellenmiyor. Prime777 dedi: Bunu dener misin? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Denedim. Maalesef sonuç aynı.
Sweetys dedi: Windows'u güncelle. Genişletmek için tıkla... Toplu güncellemeleri ve Net Framework güncellemelerini yapmayı denedim. Hepsi indirilmesine rağmen bazıları saatlerce %100'de kaldığı için güncelleyemedim. Ayrıca inmeyen güncellemeleri tek başına indirip kurdum ama yine aynı şekil güncellenmiyor. Prime777 dedi: Bunu dener misin? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Denedim. Maalesef sonuç aynı.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2022 #7 Falsey dedi: Denedim. Maalesef sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Sizin sürümünüzden biri aynı sorunu yaşamış. Sanırım, biraz daha güncel sürüme yükseltmeniz lazım. Redirecting answers.microsoft.com
Falsey dedi: Denedim. Maalesef sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Sizin sürümünüzden biri aynı sorunu yaşamış. Sanırım, biraz daha güncel sürüme yükseltmeniz lazım. Redirecting answers.microsoft.com
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 17 Ağustos 2022 #8 Prime777 dedi: Sizin sürümünüzden biri aynı sorunu yaşamış. Sanırım, biraz daha güncel sürüme yükseltmeniz lazım. Redirecting answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım. Durum hala aynı.
Prime777 dedi: Sizin sürümünüzden biri aynı sorunu yaşamış. Sanırım, biraz daha güncel sürüme yükseltmeniz lazım. Redirecting answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım. Durum hala aynı.