LaraInHell Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 20 Ekim 2017 #1 Selamlar, iyi akşamlar. Windows Update ile Fall Creators güncellemesini yüklemek istediğimde sorunla karşılaşıyorum. .iso dosyası ile kurmak istemiyorum geçen hafta daha yeni format attım çünkü baya uğraştırıyor. Nasıl indirebilirim hatasız?
Selamlar, iyi akşamlar. Windows Update ile Fall Creators güncellemesini yüklemek istediğimde sorunla karşılaşıyorum. .iso dosyası ile kurmak istemiyorum geçen hafta daha yeni format attım çünkü baya uğraştırıyor. Nasıl indirebilirim hatasız?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 20 Ekim 2017 #2 Bu dosya yardımı ile deneyin. https://download.microsoft.com/down...4E-BB77-E67B59EC63FE/Windows10Upgrade9252.exe
Bu dosya yardımı ile deneyin. https://download.microsoft.com/down...4E-BB77-E67B59EC63FE/Windows10Upgrade9252.exe
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2017 #3 Bence hiç uğraşmayın temiz kurulum yapın.
LaraInHell Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 20 Ekim 2017 #4 Silinen üye dedi: Bence hiç uğraşmayın temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta yaptım zaten temiz kurulum uğraşmak istemiyorum diye belirtmiştim.
Silinen üye dedi: Bence hiç uğraşmayın temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta yaptım zaten temiz kurulum uğraşmak istemiyorum diye belirtmiştim.
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2017 #5 LaraInHell dedi: Geçen hafta yaptım zaten temiz kurulum uğraşmak istemiyorum diye belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım da yeni sürüm ISO'su çıktı ya iyiliğin için dedim. Şimdi bir sürü dosya kalıntısı olacak.
LaraInHell dedi: Geçen hafta yaptım zaten temiz kurulum uğraşmak istemiyorum diye belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım da yeni sürüm ISO'su çıktı ya iyiliğin için dedim. Şimdi bir sürü dosya kalıntısı olacak.
LaraInHell Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 20 Ekim 2017 #6 Silinen üye dedi: Anladım da yeni sürüm ISO'su çıktı ya iyiliğin için dedim. Şimdi bir sürü dosya kalıntısı olacak. Genişletmek için tıkla... Temizlerim, sıkıntı yok. Düzenleme: Windows Update ile tekrar deniyorum. Bakalım neler olacak.
Silinen üye dedi: Anladım da yeni sürüm ISO'su çıktı ya iyiliğin için dedim. Şimdi bir sürü dosya kalıntısı olacak. Genişletmek için tıkla... Temizlerim, sıkıntı yok. Düzenleme: Windows Update ile tekrar deniyorum. Bakalım neler olacak.