Windows 10 1709 (RS3) KB4051963 Güncellemesi

Makaleler
36
Yer
Sakarya
Aşağıda standart kullanıcılar için düzeltilen ve bilinen sorunları belirttim;
  • Bu güncelleme ile İnternet Explorer ve Edge kullanıcılarının yaşadığı sorunlar giderildi.
  • Microsoft Outlook ve Microsoft Office365'e bağlanamama sorunu giderildi.
  • Cisco jabber telefon ve mesajlaşma engelleniyor sorunu giderildi.
  • DirextX 9 oyunlarında ve uygulamalarında tam ekran sorunu ve performans kaybı sorunu tespit edildi.
  • Forza Motorsport 7 ve Forza Horizon 3 oyunlarında yüksek performanslı laptoplarda sorun yaşandığı tespit edildi.
  • Settings > Privacy > Feedback & Diagnostics ile bildirilen sorunların sunucuya bildirilmedi yani kaydedilmediği tespit edildi.
  • Epson SIDM ve TM (POS) yazıcılarının X86 ve X64 sistemlerde yazdırma sorunları giderildi.
Orj. içeriğe buradan ulaşabilirsiniz:
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4051963/windows-10-update-kb4051963

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bu güncellemeyi ne manuel kurabiliyorum neden update ile kurabiliyorum sorunlu mu bu güncelleme?

Hayır sorunlu değil. Düzgünce kurulabiliyor güncellemeler açık ve sistemde sizin yaptığınız bir hata yok ise.
Garip, ben nedense güncellemeleri kurdum ama bunu kurmuyor. Update hata veriyor. Hata kodunu araştırınca Windows Update'i hizmetlerden başlatın diyor ama dedigim gibi güncelleme yapıyorum bunu kurmuyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…