Arkadaşlar bilgisayarımda Windows 10 1709 sürümü mevcut. Fakat bazı programları kullanabilmem için minimum 1909 sürümüne güncellemem gerekiyor. 1909 updatei için sürekli yüklenmiyor ya da hata veriyor yazıları okuyorum. Acaba ben 1709 sürümünden arada gelmiş güncellemeleri yapmadan direkt olarak 1909 sürümüne geçersem bir sıkıntı olur mu? Aydınlatırsanız sevinirim.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
1909 değil 20H2 çıktı, güzel güncellemeler var. 20H2 öneririm.
1909 sürümünden başkasında çalışmam diyen hangi programlarmış merak ettim. Windows 7 falan olsa anlarım da Win 10'nun bir sürümünde çalışıp diğerinde çalışmam diyeni ilk defa duyuyorum.
1909 sürümünden başkasında çalışmam diyen hangi programlarmış merak ettim. Windows 7 falan olsa anlarım da Win 10'nun bir sürümünde çalışıp diğerinde çalışmam diyeni ilk defa duyuyorum.