Windows 10 17763.55 Güncelleştirme Hatası: 0x800f0982

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Sıkıştım bu sürümde format belki çözüm olabilir ama şuan format atacak durumum yok. Denilenlerin hepsini yaptım ama olmadı her toplu güncelleştirmede veriyor hatayı. NET framework veya adobe guncelleştirmesi geldiginde sorun çıkmadan yüklüyor. 1809 sürümü çıktğından beri her toplu güncelleştirmede böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elle indirip yüklemeyi dene. http://download.windowsupdate.com/d..._4c8672ed7ce1d839421a36c681f9d3f64c31fe37.msu

Herseyi denedim manuelde denedim ayni
bundan oncekilerde ayni hatayi veriyor toplu guncellestirmelerde sadece ayni seyi buradaki modaretorlerde dedi yaptim manuel ama ayni hatta konuda actim denilenleri yaptim toplu guncellestirme 09 ve oncesi 08 sanirsam numaralar yanlis olabilir 1809 gectim hata yaptim sanirsam bu yeniden yayinlanma yuzunden sanirsam format yani temiz onyukleme ile halledilecek sanirsam suanda format atamam neyse musait oldugunda atar hallederim suanlik gelen toplu guncellemeleri gizleyecegim neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…