Windows 10 1803 bilgisayar kapanmama sorunu

• Konuyu başlatan ESY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.934
Daha fazla  
Geçebilirsiniz.
Ben bu sürüme geçtim fakat bilgisayarım kapanmıyor, başlat veya ALT+ F4 kısmındanda kapatamadım. Güç seçeneklerinde bilgisayarımı hızlı başlatı kapatmaszam kapatamıyorum bilgisayarı. O ayarıda kapatınca bilgisayar HDD kullanıyormuşum gibi açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda çalışan uygulamaları kapatıp deneyin. Ayrıca yonga seti sürücüsünü güncelleyin:

Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility
Şuan stajdayım, eve gittiğimde bağlantıdaki sürücüyü indirip tekrar deneyeceğim. Olmazsa tekrar yazarım konuya, arka planda çalışan uygulamalardan dolayı olacağını sanmıyorum. Detaylı söylemem gerekirse kapat' a tıklıyorum kapatılıyor yazısı çıktıktan sonra siyah ekran geliyor 3 saniye içinde tekrar masaüstüne dönüyor.
1709 Sürümünde bunu yaşamıştım. Format attığımda düzelmişti. Zamanınız varsa format atın.
Format atacaktım fakat flash belleğim yok ve bilgisayarımda optik sürücü mevcut değil. Zaten çok fazla oyun ve tarayıcımda kayıtlı bilgiler var, tekrardan uğraşmak istemiyorum.
Arka planda çalışan uygulamaları kapatıp deneyin. Ayrıca yonga seti sürücüsünü güncelleyin:

Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility
Değişen birşey yok, hala hızlı başlat ayarını açınca bilgisayar kapanmıyor.
Konu güncel hala bir çözüm bulamadım.

Son düzenleme:
Wise Care 365 yazılımını yükleyin.
Wise Care 365 - Stabilize, Secure and Speed Up Your Windows PC with One Click!
Kurulumdan sonra Sistem İyileştirici sekmesini açın. Tümünü seç deyip İyileştir seçeneğine tıklayın.
Screenshot_1.png

Bir şey sormak istiyorum imzanızda mevcut olan diz üstü sisteme mi kurulum yaptınız eğer cevabınız evet ise 1803 ile şu an için hiç uğraşmayın bios ve Elan Touch Pad yazılımından kaynaklı sorun yaşıyor güncel ACER modellerinde de bu Touch Pad baş belası resmen.

Son düzenleme:
Bir şey sormak istiyorum imzanızda mevcut olan diz üstü sisteme mi kurulum yaptınız eğer cevabınız evet ise 1803 ile şu an için hiç uğraşmayın bios ve Elan Touch Pad yazılımından kaynaklı sorun yaşıyor güncel ACER modellerinde de bu Touch Pad baş belası resmen.
Yok o imzamdaki ACER laptop 2010' da aldığım ilk bilgisayardı :D Şuan HP Omen kullanıyorum.

biraz bekleyeceksin o zaman 1803 için yeni yazılımlar çıkar bir kaç aya bios güncellemeleri de dahil olmak üzere Asus firmasın bile yeni çıkan Windows 10 ile sorun yaşanması muhtemel olduğu için hemen geçmeyin diye uyarmakta. Varsın 3 ay geç olsun ama sağlam olsun acele etmenin manası yok Windows 10 başkalarına hava atayım derken işlerin içine ediyor artık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı