Windows 10 1803 Güncelleme Sırasında Ekranın Gitmesi

BloodyHands

Hectopat
Bugün Win10 zorla da olsa güncelleme yapmak istedi ve 1803 versiyon güncellemesini indirdi. Kurarken %0 takılı kalan yükleme ekranı bir süre sonra kapandı ve BIOS dahil hiç bir ekran göstermiyor artık.Bu konuda ne yapabilirim?

Eğer kurtarma menüsüne ulaşabilirseniz oradan seçenekleriniz olabilir. BIOS'a girebilirsiniz güvenli mod deneyebilirsiniz, Windows'u önceki sürüme döndürebilirsiniz. Söylediğiniz durum arkadaşımın başına gelmişti ilk olduğunda sürüm düşürebilmiştik. Aynı sorun bir daha oldu. Bu sefer hiçbir şey yapamıyoruz. Yukarıdakilerin hiçbiri olmuyorsa BIOS'a erişmek için anakart üzerinde BIOS pilini çıkartıp takabilirsiniz. Veya ekran kartını çıkartıp bilgisayarı açmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemleri denedikten sonra geri dönüş yapın. Yardımcı olan çıkacaktır illa ki.

Internette baktığımda birkaç çözüm gördüm ama şu an işteyim bakamıyorum. İnşallah donanımsal olarak gitmemiştir daha yeni topladım parçaları bitek ekran kartı eski.

XP zamanlarından beri bilgisayarlar ile ilgileniyorum sorun başka bence ve format atma gibi bir seçenek yok çünkü BIOS ya da Boot ekranı gelmiyor ama PC açılıyor klavye ve mouse ışıkları gelip gidiyor normal PC geliyormuş gibi.

BIOS'a girme imkanım yok ne yazık ki. BIOS pilini çıkarıp taktım değişen bir şey olmadı ve farklı monitör ile deneme yaptım gene görüntü yok. Ryzen 5 2600x kullanıyorum ekran kartı olmadan çalışmıyor ne yazık ki (denemedim ama bildiğim bu).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tavırla sen kimseye yardım etme kardeşim. Sen benim neyi bilip neyi bilemeyeceğime karar verebilecek seviye olduğunu varsayıyorsun ancak daha sorunun ne olduğunu anlamıyorsun. Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ancak daha fazlasını kabul etmiyorum.

Wİndows güncellerken böyle birşey olması gerçekten ilginç.

Sen benim neyi bilip neyi bilemeyeceğime karar verebilecek seviye olduğunu varsayıyorsun ancak daha sorunun ne olduğunu anlamıyorsun.
Bu sözünle zaten anlamadığını kabul ediyorsun. Sorulara cevap vermeden söylenileni uygulamadan laf yarıştırıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…