Windows 10 1803 Güncelleme Sonrası Mikrofon Çalışmama Sorunu

marauder578

Hectopat
Daha fazla  
3.05.2018 tarihinde W10 1803 güncellemesini kurdum. Bunun sonucunda A4 Tech mikrofonum bilgisayarın arka mikrofon girişinden takılı olması ve sistemde takılı gözükmesine rağmen Discord olsun ses kaydetme programları olsun sesimi algılamıyor. Sesim hiçbir şekilde bilgisayara gitmiyor. Bu aygıtı dinle yaptığım zaman sesimi dinleyebiliyorum ama dediğim gibi işte. Bu görüntüde hem hoparlörün hem de mikrofonun yanında Realtek HD Audio yazması normal mi sanki bana ikisini bir algılıyor gibi geldi. Sürücüleri sildim, yükledim ama sonuç aynı mikrofondan ses gitmiyor ama mikrofon takılı gösteriyor.

Son düzenleme:
Aynı şey aynı güncellemeden sonra bana da oldu. Mikrofonumu bir süre çıkarttım. Sonraki gün mikrofonu taktığımda çalışıyordu.

Aynı şey aynı güncellemeden sonra bana da oldu. Mikrofonumu bir süre çıkarttım. Sonraki gün mikrofonu taktığımda çalışıyordu.
Ne saçma iş o ya Peki senin ses ayarlarında da mikrofonun ve hoparlörün yanında Realtek HD Audio yazıyor mu?

Son düzenleme:
ses sürücüsünü kaldır cihazının markası neyse sitesinden indir windowsun kendi update yaptığı realtek sürücüsü uyumsuz

Formattan sonro olan şeyler bunlar Lütfen Ses Kartının driverini güncelleyin mikrofonunda bir kısa devre olabilir

Siz ona dua edin bende güncellemeden sonra ne wifi calisiyor ne ses calisiyor aygıtlar fiziksel olarak calisiyor windows gormuyor ama ve ozelliklere giriyorum ram ve islemci yok gozukuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…