Windows 10 1803 güncellemesini geri alma

Veysel Kurnaz

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 1803 güncellemesi ardından YouTube'da video izlerken ekran kararmaları meydana geliyor ama bu kararmalar hep aynı yerlerde oluyor. ( Videolarda sorun yok ). Her türlü güncellemeyi denedim ama maalesef sonuç vermedi. Ben de Windows'u sıfırlamayı tercih ettim. Ardından 1703 sürümüne geri dönme fikri aklıma geldi ama sıfırlamadan dolayı dönmüyor. Sistemim laptop ile birlikte geldiği için orijinal olduğundan format da atmak istemiyorum, yasal kullanıyorken crack kullanmanın mantığı yok. Her hangi bir tavsiyeniz var mı acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atarsanız lisansınız gitmez öncelikle onu bilin. Windows 10'un Redstone 1(1607) ve sonrası tüm sürümleri etkinleştirebilir elinizdeki lisans. Öncesindeki sürümlere bir şey diyemiyorum çünkü lisansı aktifleştirebilir de aktifleştirmeyebilir de...

Yani 1709 bir Windows kurulum imajı indirip format atarsanız internet bağlantınız olduğu anda elinizdeki lisans aktifleşir. Kurulum başında da lisans sorulmaz zaten size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…