Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2018 #1 Merhaba ben bu ISO dosyasını indirip USB'ye yazdıktan sonran bilgisayara rahatça temiz yükleme yapabilir miyim? Sistem dosyaları yenilenir mi, kısaca format olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2018
Merhaba ben bu ISO dosyasını indirip USB'ye yazdıktan sonran bilgisayara rahatça temiz yükleme yapabilir miyim? Sistem dosyaları yenilenir mi, kısaca format olur mu?
Orcun61 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 640 Yer İstanbul/Kocaeli 26 Haziran 2018 #2 ISO dosyasını USB yazdırıp EUFI kurulum yapabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum lütfen bu verdiğim linki inceleyin.
ISO dosyasını USB yazdırıp EUFI kurulum yapabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum lütfen bu verdiğim linki inceleyin.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2018 #3 Orcun61 dedi: ISO dosyasını USB yazdırıp EUFI kurulum yapabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum lütfen bu verdiğim linki inceleyin. Genişletmek için tıkla... 1803 ü indirip yapacağım olmaz mı?
Orcun61 dedi: ISO dosyasını USB yazdırıp EUFI kurulum yapabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum lütfen bu verdiğim linki inceleyin. Genişletmek için tıkla... 1803 ü indirip yapacağım olmaz mı?
Virtue X Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 329 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 26 Haziran 2018 #4 Rovildi dedi: 1803 ü indirip yapacağım olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz, sadece UEFI nasıl yapılır onu söylemek istemiş.
Rovildi dedi: 1803 ü indirip yapacağım olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz, sadece UEFI nasıl yapılır onu söylemek istemiş.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2018 #5 Virtue X dedi: Yapabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz, sadece UEFI nasıl yapılır onu söylemek istemiş. Genişletmek için tıkla... İndirme yapacağım 4 GB boyutu var uzun sürecek yanlış indirmek istemiyorum.
Virtue X dedi: Yapabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz, sadece UEFI nasıl yapılır onu söylemek istemiş. Genişletmek için tıkla... İndirme yapacağım 4 GB boyutu var uzun sürecek yanlış indirmek istemiyorum.
Orcun61 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 640 Yer İstanbul/Kocaeli 26 Haziran 2018 #6 Rovildi dedi: İndirme yapacağım 4 GB boyutu var uzun sürecek yanlış indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Makalede paylaşılan linklerden ISO dosyasını indirebilirsiniz sıkıntı yok. USB yazdırmayla ilgili sorun yaşarsanız tekrar yardımcı oluruz.
Rovildi dedi: İndirme yapacağım 4 GB boyutu var uzun sürecek yanlış indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Makalede paylaşılan linklerden ISO dosyasını indirebilirsiniz sıkıntı yok. USB yazdırmayla ilgili sorun yaşarsanız tekrar yardımcı oluruz.