Windows 10 1803 Pişmanlıktır

CS GO'nun 1803 sürümünde fps sorunuyla ilgili güncelleme yayınlaması lazım.
Böyle birşey yaparlarsa daha güzel ve mantıklı olur ama şimdilik ortada güncelleme yok ve ben bu şekilde oynayamıyorum oyunu 1709'u denemekten zarar gelmez olmazsa tekrar 1803'e dönerim zaten.

1709 sürümüne güncelledim ve düzeldi sorunum eskisi gibi yüksek FPS alabiliyorum. Şimdi de şöyle bir sıkıntım var directx güncellemeleri windows update üzerinden yapılıyormuş. Windows update'i açtığımda 1803 sürümünü indiriyor. Bunu indirmeden sadece directx güncellemesini yapma şansım yokmu?

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4026726/windows-hide-windows-updates-or-driver-updates burdan 1803 güncellemesini gizleyebilirsin

Temiz kurulumla geçseydiniz sorunların çoğu olmayacaktı. Bende var olan hatalar giderilmiş oldu.

1803 malesef bende de FPS sorunları yapmaya başladı. 1709' a dönsem çok uğraştıracak

Şahsen Windows'un 1xxx numaralar ile yenilenmesine hiç sıcak bakmıyorum. Her yeni Windows sürümü ayrı bi heycan yaratıyordu. Ama şimdi ufak tefek değişiklikler yapılıyor. Arayüz desen ilk çıktığı gibi denebilir. Microsoft Windows 10'u güncelleştirmek yerine Windows 11-12 gibi sürümler piyasaya sürseydi çok daha atraksyonlu olurdu. Ek olarak 2 günde bi içeriğini bilmediğim güncelleştirmelerin gelmesi ve bilgisayarı internet hızına bağlı olarak 5-15 dakika işlemsiz bırakması başlıca bi sorun. En ferahı haftada yada 15 günde bir cumartesi akşamı bilgisayarı sabaha kadar açık bırakıp tüm güncellemeleri ben uyuyorken yapması.

Nasıl geri döndünüz ben de döneceğim masaüstünden kurulum yapılabiliyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…