Windows 10 1803 Sonrası 'Bir Seçenek Belirleyin' Ekranına Gelmesi

alibuena

Hectopat
Güncelleme sonrası mavi bir ekran ilk olarak geliyor dil seçtikten sonra fotoğraftaki ekran çıkıyor sorun gider deyip önceki sürüme geri dönmeyi denedim hata verdi, servis çağırdım harddisk bozulmuş dediler pek inanmadım, harddiskin bozuk olup olmadığını nasıl anlarım ve bilgisayarı nasıl bu halden kurtarabilirim? Açıklarsanız sevinirim.

Dgi-c3wWAAEAE00.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merak etme harddisk bozulmadi fakat gecmis olsun windowsun çöktü. Ayni sikinti benim basima geldi denemedigim yontem okumadigim yorum kalmadi en son dayanamadim ve format attim anca oyle kurtuldum. Butun herseyimi kaybettim tabi. Formattan sonra 1803 guncellemesi geldi ve hayir dedim cunku kafayi yedirtti bana. Suan 1709 dayim kafam rahat.

Sorun gider menüsünden başlangıç onarımı deneyin. Sorunu çözmezse tekrar devam diyerek önceki sürüme dönmeyi tekrar deneyin. Başarısız olursa geriye sistem geri yükleme yapmak veya format atmak dışında bir seçenek kalmıyor. Formatı USB ile yapmanız daha iyi olur ama bilgisayarda verileriniz varsa ve bunu istemezseniz sorun gider menüsünden sıfırlama başlatabilirsiniz. Açılmayan bir sistemi sıfırlamak saatler alabilir ama verilerinizi kaybetmezsiniz.

Sorun gider menüsünden başlangıç onarımı deneyin. Sorunu çözmezse tekrar devam diyerek önceki sürüme dönmeyi tekrar deneyin. Başarısız olursa geriye sistem geri yükleme yapmak veya format atmak dışında bir seçenek kalmıyor. Formatı USB ile yapmanız daha iyi olur ama bilgisayarda verileriniz varsa ve bunu istemezseniz sorun gider menüsünden sıfırlama başlatabilirsiniz. Açılmayan bir sistemi sıfırlamak saatler alabilir ama verilerinizi kaybetmezsiniz.

Sahsen ben herseyi denedim butun secenekleri yaptim bi ara masaustune ulastim fakat siyah ekrandi sadece geridonusum kutusu gozukuyordu yenile yapamiyordum oyle birbirimize bakiyorduk bilgisayarla..

Sahsen ben herseyi denedim butun secenekleri yaptim bi ara masaustune ulastim fakat siyah ekrandi sadece geridonusum kutusu gozukuyordu yenile yapamiyordum oyle birbirimize bakiyorduk bilgisayarla..
Benimde aynen öyle hocam dediğiniz gibi bi ara denediğim bişey sonucunda siyah masaüstü geldi ve hiçbir işlem yapılamıyordu.Yardımlarınız için teşekkür ederim,sağolun. Bi sorum daha olcak kusura bakmayın formatı nasıl atacağım ilgili makale varsa atabilir misiniz?
Benimde aynen öyle hocam dediğiniz gibi bi ara denediğim bişey sonucunda siyah masaüstü geldi ve hiçbir işlem yapılamıyordu.Yardımlarınız için teşekkür ederim,sağolun. Bi sorum daha olcak kusura bakmayın formatı nasıl atacağım ilgili makale varsa atabilir misiniz?
İlgili makaleyi buldum gerek kalmadı yeniden teşekkür ederim usb yi hazırlayıp formatı deneyeceğim inşallah.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı