Çözüldü Windows 10 1803 Sonrası Mikrofon Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berk Yıldızz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba
Yanlış hatırlamıyorsam 8 mayıs günü bir güncelleme oldu 30 dakika sürecek büyüklükte
bu güncellemeyi yaptıktan sonra mikrofonum çalışıyor ama ben çalıştığını mikrofonu dinle dediğim zaman anlayabiliyorum.

Sesli konuşma programalarında (TS3, Skype, Raidcall ve Steam oyunlarında) hiç bir şekilde mikrofon basamıyorum. Bunun nedeni nedir acaba? Deliricem 4 gündür uğraşıyorum. Vaktini ayırıp yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ses kartınız Realtek ise sürücüsünü günceller misiniz?

Realtek High Definition Audio Driver - Windows 10 64 Bit

Merhaba söylediğiniz sürücü güncelleme işlemini Realtek sitesinden ZIP dosyası halinde indirdim. Yaptıklarınızı adım adım takip ederek tamamladım, amma velakin yine bir değişiklik olmadı.
Bu mikrofon sorunu sistemimin bütününde olduğu için rahatsızım ve düzeltmek için her şeyi deniyorum, nafile.

Recep Bey sürücü güncellemesini yaptıktan sonra biraz daha araştırmak için hatayı Google'a yazdım. Karşıma bir video çıktı arkadaş orada çok güzel izah etmiş bütün olayı, bu kadar kolay bir şey olacağını düşünmemiştim. Sizede bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Videonun linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle yazınız için teşekkür ederim. Gösterdiklerinizi teker teker denedim fakat somut bir sonuca ulaşamadım. Mikrofonum yine aynı durumda, sorunumun güncelleme esnasında yanlış birşey yapmamdan kaynaklanma olasılığı var mı acaba?

Merhaba söylediğiniz sürücü güncelleme işlemini Realtek sitesinden ZIP dosyası halinde indirdim. Yaptıklarınızı adım adım takip ederek tamamladım, amma velakin yine bir değişiklik olmadı.
Bu mikrofon sorunu sistemimin bütününde olduğu için rahatsızım ve düzeltmek için her şeyi deniyorum, nafile.

Recep Bey sürücü güncellemesini yaptıktan sonra biraz daha araştırmak için hatayı Google'a yazdım. Karşıma bir video çıktı arkadaş orada çok güzel izah etmiş bütün olayı, bu kadar kolay bir şey olacağını düşünmemiştim. Sizede bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Videonun linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Bende dolbyi silip kurdum olmadi. Conexanti yeniden kurdum olmadi. Meger bu imis sorun. Saka gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…