Windows 10 1803 Sürüm İsteği

Yer
Pendik, İstanbul
Merhabalar.
Yaklaşık 2 hafta önce Windows 10 sürümümü 1809'a yükselttim ve bazı hatalar ile karşılaştım. Araştırmama rağmen çözümü bulamadım. Bir sonraki hafta 1903'e yükledim. Hatam hâlen çözülmedi. 1803'e geri dönmek istediğimde ISO dosyası yada herhangi bir CD bulamadım. Sizden isteğim 1803 sürümünün ISO halinde indirebileceğim bir yer.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman hatamı şu şekilde dile getireyim. Ben SA:MP'ı aylardır oynayan birisiyim. 1803 sürümünü kullanırken FPS asla sabitlenmezdi. 1809 sürümüne geçtiğimde ise sabit olarak 60fps almaya başladım. Windows ayarlarından Oyun Modu yada yakalamaları kapattım. Sorun halen çözülmedi. Ardından 1903 sürümüne güncellemeyi denedim. Sıkıntı halen devam ediyor. CS:GO indirdim. FPS bu sefer 60 değil CS:GO'da 100'e sabitleniyor. Nvidia ayarlarınıda kontrol ettim. Düşey senkranizasyon kapalı. " fps_max 0" denediğimde ise bir değişme olmadı. Hala 100 FPS sabit. SA:MP'ta aynı şekilde 60fps'te kilitleniyor. Yardım edicek herkesden teşekkürler.

SA:MP içerisinde /fpslimit 90 yapın. Ayrıca şu adımları yaparsanız Frame Limit Kapanacaktır.

Oyunu İngilizce oynuyorsan;
Esc basın ve settings kısmından Display Settings'den Advanced Settings bas. Oradan Frame Limiter kaldır. (NOT: Frame limit oyun çökmemesi için fps'i sabitler yapıp yapmamak sana kalmış)

Oyunu Türkçe oynuyorsan;

Esc basın ve ayarlar kısmından görüntü seçenekleri kısmına basın oradan "Çerçeve sınırlayıcısı" kısmı olacak Açık yazacak kapatın.

(NOT: Frame limit oyun çökmemesi için fps'i sabitler yapıp yapmamak sana kalmış)

İşime malesef yaramadı. Frame limit zaten kapalı konumdaydı. Bu sıkıntıyı tek Gta San Andreas değil CSGO'dada yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…