Windows 10 1803 sürümü yüklenmeli mi?

flyeagle

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 1803 sürümü nasıl ve yüklemeli miyim? Yükleyemezsem 1703 formatını nereden indirebilirim?

Ben kullanıyorum sorun yaşamadım mükemmel.

Ne yapmalıyım çelişkice kaldım bir yardımcı olursanız sevinirim.

Temiz kurulum yapıp tekrar yükleme yapın. Ben yükseltme yaptığımda birkaç sorun yaşamadım şimdilik bir sorun gözükmüyor.

Şuana kadar bende de sıkıntı yoktu şimdi ise var. AMD bazı kartların desteğini kesti. Bu yüzden yeni yama güncellemesiyle bende de sorun olmaya başladı. Bilgisayar kitleniyor bazen kitlenmesede direk mavi ekran hatası veriyor. Sürücü ile çakışıyor şuan 2 kere format attım sürücüyü doğru yüklesemde bu sefer oyuna girerken yüksek performansa alıyor kartım, çöküyor bilgisayar. Şimdi güncel başka yerden indiriyorum sorun devam ederse Windows 8.1 ya da Windows 7 döneceğim. Bilgisayarda yavaşlama yok canavar gibi çalışıyor SSD bile var düşün yani.

Peki güncellediğimde bilgisayardaki oyunları ve dosyaları siler mi ? Yedeklemeye gerek var mı ?

W10 güncel bir sistemde sorun yaratmıyor, şahsen w10 pro kullanıyorum ve sürekli güncel tutuyorum. Hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…