Windows 10 1803 Sürümünden Alınan Hatalar

Windows'un çıkardığı yeni sürümlerin ilk dağıtımlarında bu tür sorunlar oluyor. Bu 1709'da da oldu. 1709'da olduğu gibi zaman içinde güncellenip hatalar giderilecektir.

Şahsi olarak ben 1709 sürümüne ilk geçtiğimde hiç problem yaşamadım. Ancak bu 1803 sürümüne geçtiğimde daha önce yaşamadığım kadar sorun yaşadım. Bilgisayarın donması, geç açılma süresi, yazılım sorunları...

En garanti yol çıkar çıkmaz değilde, çıkışından sonra ki günler forumu incelemek. Güncelleme yapmayışım iyi oldu. Ama böyle bir güncellemenin gelmesiyle hataların oluşuda hiç hoş değil açıkçası. Windows hatalarından ders almamaya devam ediyor. 1709'da da hatalar vardı ilk çıktığı zaman

Ben geçtim tek sıkıntı donma sorunu. Sürekli uyku moduna alıp açmam gerekiyor. Başka bir sorun görmedim. Daha hızlı gibi geldi ama donma sorunu sıkıntı. Bir an önce çözmeleri lazım donma sorununu. Çıkalıda 1 aya yakın olacak. Hala çözülmemiş.

Yaşadığım sorunlar: Sistemin geç açılması, sistemin açılınca aşırı kasması, Realtek ses sürücülerini yükleyince kulaklığın çalışmaması, Stereo Karışımı'nın çalışmaması, CMD'de donma, güncelleme yaptığım ilk gün RAM kullanımı iyi iken sistemin şuan RAM'i aşırı kullanması ve anlık donmaların artması.

Aynı sorun bendede var 1803'e güncelledim bilgisayar ara sıra ne zaman donacağı belli olmuyor mause felan çalışıyor ama hiç bir tepki vermiyor. Uyku moduna alıp tekrar açıyorum öyle düzeliyor sendeki sorundamı böyledir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…