Windows 10 1803 yama güncellemesi ne zaman gelecek?

Kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı ile 1803 05 güncellemesini indirmeye açtılar. Biraz yavaş iniyor ama bakalım sorunlar çözülmüş mü. @tr1923türk

Kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı ile 1803 05 güncellemesini indirmeye açtılar. Biraz yavaş iniyor ama bakalım sorunlar çözülmüş mü. @tr1923türk
Sağ ol kardeşim teşekkür ederim. Güncelleme yaptıktan sonra performans ile alakalı bilgi verebilir misin? Bu gün yazmana gerek yok. Yarın yada bir sonraki günde olur.

2018-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1803 05 Toplu Güncelleştirmesi (KB4103721)
Şu an yapıyor benimki.

İlk açılışta olan kasma sorunu çözülmüş gibi. Ama sistem açıldıktan sonra biraz ağırlık var sanki. Bir kaç sürücü güncellemesi çıkmış bilgisayarı zorluyorum belki ondandır. Realtek sürücüsünü de silmiştim şimdi yükleyip Stereo Karışımı çalışıyor mu bakacağım.

Düzenleme: Güncellemeyi indirdiğimde en üstte 'Bazı ayarlarınız kuruluşunuz tarafından yönetilir.' gibi bir şey yazmaya başladı şimdi güncellemeyi yükledim güncellemeleri denetle butonu gitmiş. İnsider Programına katılmaya çalışınca ise hata veriyor. Sürücüleri yükleyip bakayım ona.

Arkadaşlar yeni güncellemeyi alanlar hangi sorunların giderildiğini yazabilirse iyi olur.

Stereo Karışımı sorunu dışında sorun yaşamıyorum şuan. Kasma sorunu çözülmüş. Güncelleştirmeleri denetle butonu da geri geldi.

Yapan birisi varsa Chrome donma sorunu çözülmüş mü söyleyebilir mi?

Bende güncellemeyi yapmadan önce de Chrome donmuyordu.
Yükseltme ile 1803 sürümüne geçtiyseniz Programlarda bu tarz sorunlar görülüyor.
Chrome ile ilgili dosyaları Revo, Geek gibi kaldırma yazılımları ile kaldırıp tekrar kurun.
Geek Uninstaller - the best FREE uninstaller
Chrome Web Browser
Ayriyeten Chrome deneme sürümü olarak geçen Canary sürümünü indirip test edin.
Chrome Browser

Chrome'u kapatınca 1 veya 2 saniye ekranda bulanık olarak kalıyor sonra kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…