Windows 10 1803 yazılar görünmüyor

nyancat

Decapat
Bilgisayar 1803 güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayar açılmadı sonra kapattım 3-5 dk sonra açıldı. Bilgisayarı 1803 güncellemesinden sonra 1809 yapacaktım ama yapamadım. Sıfırlasam mı bilmiyorum ama açıldı sonradan vazgeçtim. Şimdi de font sorunu çıktı yazılar gözükmüyor lütfen bilgisayarımı eski haline döndürebilecek çözümler önerin. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Windows 10 Profesyonel 64 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 1803 sürümüne yükseltme ile geçtiyseniz bundan kaynaklı olabilir.

Aşağıdaki linkten 1809 ISO dosyasını indirip RUFUS ile USB diskinize yazdırın. Daha sonra temiz UEFI kurulum gerçekleştirin.

Sorun, fontdrvhost.exe dosyası bozuk veya kayıp olduğundan kaynaklanıyor olabilir.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
Kod:
sfc /scannow
Enter.
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Enter.
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Enter.
Teşekkür ederim.
Eğer 1803 sürümüne yükseltme ile geçtiyseniz bundan kaynaklı olabilir.

Aşağıdaki linkten 1809 ISO dosyasını indirip RUFUS ile USB diskinize yazdırın. Daha sonra temiz UEFI kurulum gerçekleştirin.

teşekkür ederim
Sorun, fontdrvhost.exe dosyası bozuk veya kayıp olduğundan kaynaklanıyor olabilir.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
Kod:
sfc /scannow
Enter.
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Enter.
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Enter.
Cmd olmuyor yazılar gözükmediği için sizce sıfırlamak mantıklı mı?
DontBeatME ve Quapenny's-Khaffen
Keşke Recep BALTAŞ bana yardımcı olabilse, neyse bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı