Bilgisayar 1803 güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayar açılmadı sonra kapattım 3-5 dk sonra açıldı. Bilgisayarı 1803 güncellemesinden sonra 1809 yapacaktım ama yapamadım. Sıfırlasam mı bilmiyorum ama açıldı sonradan vazgeçtim. Şimdi de font sorunu çıktı yazılar gözükmüyor lütfen bilgisayarımı eski haline döndürebilecek çözümler önerin. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Windows 10 Profesyonel 64 bit.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Cmd olmuyor yazılar gözükmediği için sizce sıfırlamak mantıklı mı? DontBeatME ve Quapenny's-Khaffen
Keşke Recep BALTAŞ bana yardımcı olabilse, neyse bekliyorum.