Windows 10 1803'ün Çıkardığı Problemler

EggerR

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Chisinau
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524960550
Ekrana çıkan güncelleme bildiriminden sıkılıp laptopumu 1703'ten 1803 sürümüne güncelleme kararı aldım (Bir sürü sorun olduğunu bilerek.) Başlıca benim karşılaştığım sorunlar;

1. Radeon ekran kartımın Driver'ı kendi kendine silinmiş.
  2. Ekran parlaklığını değiştirirken bazı kararsızlıklar göze çarpıyor.
  3. Sağ altta batarya simgesine tıkladığımda pil şeklinin yanında şarj yüzdesi artık yazmıyor. (Ayarları iyice denetledim fakat böyle bir seçenek yok)
  4. İnternette siyah temalı yerlerde ekran kendi kendine kararıyor. Sadece siyah yüzeyi değil, tamamen ekranı karartıyor.
  5. Güç modları arasında değişiklik yaparken ekrandaki simgeler yarım saniyeliğine kaybolup tekrar beliriyor. (Tıpkı ''yenile'' yapmak gibi)

Daha oyun konusunda hiçbir deneyim yapmadım. Sizin yaşadığınız sorunlar nelerdir? Oluşan sorunların çözümü var mıdır? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar.
4 numaralı sorununuz için masaüstüne sağ tıklayıp intel grafik özelliklerine girip güç sekmesinden pil sekmesindeki güç tasarrufu teknolojisi ayarlarını kapatmanız yeterli.
Saygılarımla

Merhabalar.
4 numaralı sorununuz için masaüstüne sağ tıklayıp intel grafik özelliklerine girip güç sekmesinden pil sekmesindeki güç tasarrufu teknolojisi ayarlarını kapatmanız yeterli.
Saygılarımla
Dediğinizi daha önce yapmıştım. Güncellemeden sonra Tüm Intel ayarları sıfırlanmış. Teşekkürler.
8 Mayıs güncellemesini yaptınız mı?
Güncellemeyi 13 Mayıs akşamı başlattım. Güncelleme denetlemesi yaptığımda bir güncelleme olmadığını görüyorum.

• 1709 sürümü Chrome 400-750 MB arasına oluyordu, 1803'e geçtim 1.2 GB çıktığı gördüm 2 tane sekme vardı. Mozillada öyle.
  • Başlat tıklıyorum geç açılıyor. Normal video açıyorum 10-20sn sonra açılıyor.
  • NVIDIA driver kendine sildi.

Chrome'daki RAM sorunu bende de var.

Bence en büyük sorun sistemin sürekli takılması. Mesela bir uygulamayı kapatırken çarpı tuşuna bastıktan sonra bir süre uygulamanın gölgesi bekliyor ekranda sonra gidiyor.
Not: Temiz kurulum ve sürücülerim güncel.

İfadeler: MHC
Performans modunda dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…