Windows 10 1809 güncelleme sonrası "ms-settings:personalization-background" hatası

RankQX

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
3D Environment Artist
Son güncelleme ile birlikte böyle bir sorunla karşılaştım. Güncellemeden önce yoktu. Ayarlara girmeyi deneyip giremeyince hata vermeden pencere kapanıyor faka masaüstünde sağ tıklayıp kişiselleştir veya görüntü ayarlarına tıkladığım zaman fotodaki hatayı alıyorum. Sitede bulunan çözümleri denedim fakat olmadılar. Aslında kendi çözümüm olarak sonraki güncellemeyi bekleyip düzelmemesi halinde format atmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni hatayi ben de aldim Google'de bu sorun ile ilgili bilgi yok denecek kadar az maalesef format sonrasi düzeldi bende.

%100 olan tek çözüm gibi duruyor. Biraz daha bekleyip yeni update gelmesini bekleyeceğim yine olmassa format atarım. Teşekkürler.

Kanka aynı sorun az önce bana oldu yakın zamanda değiştirdiğin bir hizmet var mı? Varsa Win+R kombinasyonu yap ve açılan pencereye "services.msc" yaz sonra düzelt.
%100 olan tek çözüm gibi duruyor. Biraz daha bekleyip yeni update gelmesini bekleyeceğim yine olmassa format atarım. Teşekkürler.

olmazsa format at

format tam çözüm ama hizmetlerden bir şey değiştirmek de çözüm xD

AppXSVC'yi kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…