Windows 10 1809 Sorunları Düzeldi mi?

Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni 1809 güncellemesi geri alınmıştı sorunlarından dolayı. Windows Update bölümünde güncelleme olmadığını söylüyor ama Windows 10 Güncelleme Yardımcısı güncellemenin geldiğini gösteriyor. Sorunları düzeldi mi bu güncellemenin?

Daha gelmedi. 1803 kullandığım cihazda hala gelmedi.
1542217266006.png
Bu salı muhtemelen gelir.

Ben bu güncellemeyi ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Bilgisayara format atacaktım o ara çıkmış İSO falan hallettim, temiz kurulum yaptım. 1 gün sonra güncellemeyi geri çektiler. Fakat kullandığım günden beri herhangi bir sorunla sıkıntıyla karşılaşmadım ben.

Yeni 1809 güncellemesi geri alınmıştı sorunlarından dolayı. Windows Update bölümünde güncelleme olmadığını söylüyor ama Windows 10 Güncelleme Yardımcısı güncellemenin geldiğini gösteriyor. Sorunları düzeldi mi bu güncellemenin?

Microsoft firmasında çalışan bir kaç arkadaşımla sohbetimde sürümün bazı sebeplerden ötürü önemli sistem dosyalarını ve kişisel verileri rastgele silebildiğini söylemişti, bu durumu neyin tetiklediğini çözemedikleri için sürümü geçici olarak geri çekmişler.

Microsoft Blog yazılarında konu ile alakalı bazı açıklamalarda var bende an itibariyle 1809 kullanıyorum, bu bahsedilen durumlardan etkilenmedim.

Bende de böyle gözüküyor ama Windows Güncelleme Yardımcısı'nda güncellememi öneriyor.
Güncelleştirme Asistani mı? Şimdi fark ettim oraya Ekin aracı gelmiş. Laptopumda 1809 var çıktığı ilk gün güncelledim. Ben bir sorun göremedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı