Windows 10 1809 sürümü yüklenir mi?

turuncuportakal

Decapat
Merhaba arkadaşlar benim yeni bilgisayarım gelecek ve Technopat'ın bir konusunda yayınladığı 1809 sürümünü indirdim ama gördüğüm kadarıyla sürüm geri çekilmiş. Ben sıfırdan bir kurulum yapacağım ama bu sürüm bana bir sıkıntı çıkarır mı acaba ? İlerideki güncellemeler de veya günlük kullanımda sizce 1809 kullanmalı mıyım yoksa önceki sürümü mü indireyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yükledim ve kullanıyorum. Yaşadığım işlemci kaybı 1803'e göre yaklaşık %1. Üstelik antivirüs kapalı. Ama açıkladılar. TeknoPat sitesi de bunu konu yaptı. Düzelteceklermiş.

Yani ben şuanda bunu yüklesem de herhangi bir sorun oluşmayacak ve ileri ki güncelleme ile düzeltmeleri alabileceğim değil mi ? Yani sürüm zaten 1809 olduğu için güncellemede bana sorun çıkartmaz öyle değil mi?

Yanlış Bilgilendirme
Kurmadan önce mekanik diski BIOS'dan deaktif edin, ya da çıkarın. Kurulum sorunlu, dosyaları siliyor. Kendi sorunsuz. Yani 1809 sorunsuz ve iyi yamalanmış bir işletim sistemi. Ancak kurulumu öyle değil.

Edit: Bilgisayara Windows upgrade yoluyla yapılırsa diğer diskteki verileri de silebiliyor. Temiz Windows kurulumunda sorun yok.

Ben sıfırdan kurulum yapacağım için zaten herhangi bir dosya bulunmayacak ama yinede sizin dediğiniz kurulum sorunları ortaya çıkar mı?

Hayır. Değerli bir veri saklamıyorsanız sorun olmaz. Zaten 1809 çok iyi. İyi yamalanmışlar. Eskilerde çok sorun oluyordu. Sadece performans düşürüyo. ZIP dosya problemleri var. Kendisi sorunsuz. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.

Recep bey bana verdiğiniz yanlış bilgilendirmeyi yanlış anladınız. Orda yanlış bilgilendirme yok. Neyi nasıl kuracağını söylemiyor başlığı açan kişi. Ben kullanıyorum, sorun yok, siz de diyorsunuz bunu. Windows kurulumu farklı diskteki dosyaları da siliyor biliyorum. Bu bilgi yanlış değil.

Pardon sebep yazılmış. Ben 8600k işlemci 4.6Ghz kullanıyorum. CPU benchmark sonuçlarımda düşme alıyorum. Değeri %1. Pardon...

Windows 10 indirme bölümünde 01.10.2018 son güncelleme tarihli dosya paylaştınız. Bu dosya halen geçerli mi yani hataların giderildiği yeni sürüm için de geçerli mi?

Temiz kurulum ile Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok ve 1803 sürümünden daha performanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…