Windows 10 1809 vs 22H2

Sistemim harika ama alınabilecek en iyi performansı almak istiyorum. Sistem:

i9-13900K
RTX 4070 Ti.
32 GB RAM.

Eğer Windows kullanacaksanız tabiikide en güncel sürümü kullanmalısınız. Zaten desteğide kesildi.

Windows 11 kur geç, eski sürümler indirerek işlemcini ziyan ediyorsun

Hocam Windows 11 çok sıkıntılı. Ben şuna inanıyorum: Windows her 2 işletim sisteminde düzeltiyor. XP çok iyiydi, Vista berbattı. 7 çok iyiydi, 8 berbattı. 10 çok iyiydi, şimdi 11'deyiz. Ayrıca kendim de bir kere kullandım batırmışlar hocam.

O sisteme Windows 10 1809 çok mantıklı olmaz. Windows 11 22H2 kurmalısın o sisteme. Ha illa Windows 10 kuracaksan da Windows 10 22H2 kurun.

Cevap veren herkese çok teşekkürler.

Masaüstünde win7Pro laptopa Win10 LTSC kullanıyorum ben. Win7 den sonra windows iyice b*ka sardı, ama işlemcinizde Big.Little mimarisi ve reBAR desteği var ve bunları en iyi kullanabilen işletim sistemi Windows 11, ama genede senin tercihin

Windows 11'de eskisi gibi pek sıkıntı yok artık. Senin sisteminde stabil çalışır. E-Core P-Core CPU bulunduruyor sistemin. Özellikle bu tür sistemlerde stabil çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…