Çözüm Windows 10 18362.30 Hata 0x800f081f

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Recep Baltaş Merhaba, sitede vermiş olduğunuz 1903 sürümünü indirdim ve kurdum. Fakat 18362.113 sürümüne yükseltirken devamlı "2019-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1903 05 Toplu Güncelleştirmesi (KB4497936) - Hata 0x800f081f" alıyordum. İnternette dolaşırken 18362.30 sürümünün hatalı olduğuna dair yazılar gördüm. Mümkünse 18362.113 sürümünü verebilir misiniz?

Çözüm
Bu güncelleştirme Insider sürümde olanlara verilen bir güncellemedir. Bir Windows Update güncellemesi değildir. Ben Insider programına dahil olduğum için güncellemeyi yüklemeyi başardım.

Microsoft da bunu açıkça belirtmekte zaten:

18362.30 sürümü RTM sürümdür. RTM sürüme Insider güncelleme kurmaya çalışmanın bir anlamı yok. RTM sürüm güncelleştirmeleri Windows Update üzerinden gelecek. Elle yüklenmeyecek.
Recep Bey dediğiniz de dahil birçok metot denendi. Aynı imajla birçok kez format atıldı. Fakat artık imajın sorunlu olduğuna inanmaya başladım. İnternette de 18362.30 sürümünün hatalı olduğuna yönelik yazılar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de mevcut. technopat dan edindiğim 1903 ISO'su ile komple format atıp guncelleme yaparsam sorun yok.Fframework 3.5 aktif ediyorum

dism /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /source:f:\sources\sxs /LimitAccess

yöntemi ile. Fakat bu güncellemeyi hiçbir şekilde alamıyorum.

Bu güncelleştirme Insider sürümde olanlara verilen bir güncellemedir. Bir Windows Update güncellemesi değildir. Ben Insider programına dahil olduğum için güncellemeyi yüklemeyi başardım.

Microsoft da bunu açıkça belirtmekte zaten:

18362.30 sürümü RTM sürümdür. RTM sürüme Insider güncelleme kurmaya çalışmanın bir anlamı yok. RTM sürüm güncelleştirmeleri Windows Update üzerinden gelecek. Elle yüklenmeyecek.

Son düzenleme:
Çözüm
Temiz format atdından gene aynı sorun "2019-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1903 05 Toplu Güncelleştirmesi (KB4497935) - Hata 0x800f081f" Microsoft Allah belanı versin...

Aynen benim gönderdiğim de o şekilde.

Windows Update kendisi görüyor elle yüklemeye calısmıyorum ama hiçbir şekilde yüklenmiyor.

Windows 10 1909 KB4535996 sürümünü kurmak istediğimde böyle bir sorun alıyorum çözümü tam olarak nasıl oldu ?

Çözüm Insider açıp güncelleştirmeleri durdurma. Sonra isterseniz açıp 2004 güncellemesini indirisiniz tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…