Neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsun? 2 haftadır kullanıyorum ve şuana kadar bana hiçbir problem yaşatmadı. Evet, bazı sistemlerde sorun olmuş olabilir ama bunu genel olarak yorumlaman bence çok yanlış.
Ve güncelleme hatası için Windows'un sitesinde yazılanlar :
yaşadığınız sorunla ilgili olarak aşagıdaki adımları deneyin 1. adım temiz önyükleme nasıl gerçekleştirilir makalesindeki çözüm önerilerini uygulayın sorunun çözülüp çözülmedigini gözlemleyin
2.adım
virüs programlarınızı devre dışı bırakın ve usb aygırları çıkartın
3. adım
aygıt yöneticisinden disk sürücülerni devre dışı bırakın bunun için arama kutusuna devmgmt.mscyazın açılan ekrandan disk sürücüleri> sag tıklayın devre dışı bırakın güncelleştirmeden sonra tekrar etkinleştirirsiniz
4. adım :
gizli dosyaları görünür yapın ve C dizinine gidin Windows wsve windwos BTadında iki klasör olur bunları silin ve güncelleştirmeyi deneyin
5. adım :
Güncelleştirmelerin tarifeli baglantı üzerinden inmediginden emin olun bunun için başlat menüsü > ayarlar > cihazlar > tarifeli baglantı üzerinden indri kapalı olsun
6.adım komut istemini (cmd ) yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki komutları birlikte tek seferde cmd ekranına kopyala yapıştırın
net stop wuauservnet stop cryptSvc net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
pause cmd den çıkış yaparak güncelleştirmeleri deneyin
7.adım denetim masasını açın >> arama kutusuna >>sorun giderme yazın >> sorun gidermeye tıklayın >> açılan pencereden tümünü görüntüleye tıklayın >> Windows update tıklayın sorunları giderin
8.adım buraya gidin açılan ekrandan yıl dönümü güncelleştirmelerini edinin tıklayın windows 10 yükseltme yardımcısını indirerek windows 14393’e yükseltin
9.adım
başlarılı olmazsa temiz kurulum yapın buradan media creation tool aracını indirerek Windows 10 yıl dönümü güncelleştirmesi Version : 10.0.14393 temiz kurulum iso dosyası veya usb si oluşturarak kurabilirsiniz
Pardon, benim hatam Ben bir keresinde daha format attığımda bilgisayar, sıfırlanıyor %26 kısmında kalmıştı ben de formatta iken bilgisayarı açıp kapatmıştım çözülmüştü gene öyle bir hata verir mi ?