Windows 10 1903 Güncelleme 0xc1900209 Hatası

LifeIsGood

Kilopat
Daha fazla  
Windows güncelleme yardımcısıyla güncelleştirme yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim ne yapabilirim bilen var mı? Teşekkürler.

Windows güncelleme yardımcısıyla güncelleştirme yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim ne yapabilirim bilen var mı? Teşekkürler.
Merhaba, şuan 1903 versiyonunu kullanıyorum. O hatayı bende almıştım ve hizmetlerden "Windows Update" seçeneğini aktif ettikten sonra güncelleştirmeleri tarattım ve 1903 versiyonunun yüklenebilir durumda olduğunu farkettim. Yükle dedikten sonra, windows yarım yamalak kuruldu sanki, görev yöneticisini, msconfig sekmesini ve hizmetleri açmıyor, hiçbir işlem yapamıyor bilgisayar. Daha sonra "Bu bilgisayarı sıfırla" seçeneğini seçip komple sıfırladım ve öyle kurabildim. Şuan sorunsuz çalışıyor. Yani sana demek istediğim böyle bir durumda kalırsan (ki umarım kalmazsın) ne olur ne olmaz diyerekten belgelerinin yedeğini almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…