Windows 10 1903 Güncellemesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Yine geliyor gönlümün efendisi. Saat belli değil arkadaşlar 10 Mayıs deniliyor. Güncelleme gelmesi zaman alabilir. Kademeli dağıtılacak. Kafa yormayın gelince hep beraber yükleriz.
Ne fark edecek bu sürüm bende şuan en son olan var siteden indirmiştim.

Normal bir şekilde geçip sorun çıkarsa temiz kurulum yapmayı düşünüyorum.

Windows 10 offical sayfasında hala 1903 ISO'sunu yayınlamadı o ISO düştükten sonra bence güncelleme gelmeye başlar.

Arkadaşlar microsoft ile görüştüm bu pazartesi yada salı günü yayınlanacak arkadaşlar bekleyin yada technopattaki isoyu indirebilirsin

Bundan 3 ay önce erkek kardeşim eski dizüstü bilgisayara zorla Lubuntu kurmuştu ve Windows 10'a dönmeye çalışmış ama BIOS ekranı yerine GRUB menüsü geldi. Boot menüsüne girdiğimde ise boot menüsünde "ubuntu" yazısından başka hiçbir menü yoktu. Aradan 2 ay geçtikten sonra aşağıdaki komutu önerdiler.
Kod:
fwsetup
Bu komutu GRUB menüsünde denediğimde kod işe yaradı. Erkek kardeşimi bu komuttan haberdar ettiğimde ise erkek kardeşim Windows 7 yüklü olduğunu söyledi. Windows 7'den bu sürüme nasıl yükseltebilirim?

Son düzenleme:
Biri pazartesi falan diyordu ne oldu ay sonuna mı kaldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…