DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 23 Haziran 2019 #11 Pixel_x dedi: Şu an 23 Haziran 2019 Windows 10 Güncelleştirmesi Yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Yap dostum ben güncelleme yaparak geçtim sıkıntı yaşamadım. Geçmeden önce Rainbow Six Siege benchmark yaptım ve fpslerde ufak artışlar gördüm.
Pixel_x dedi: Şu an 23 Haziran 2019 Windows 10 Güncelleştirmesi Yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Yap dostum ben güncelleme yaparak geçtim sıkıntı yaşamadım. Geçmeden önce Rainbow Six Siege benchmark yaptım ve fpslerde ufak artışlar gördüm.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 23 Haziran 2019 #12 AktifCan dedi: Geçebilirsiniz. Ben kullanıyorum sıkıntısız. Temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum değil güncelleme yapmak istiyorum
AktifCan dedi: Geçebilirsiniz. Ben kullanıyorum sıkıntısız. Temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum değil güncelleme yapmak istiyorum
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 23 Haziran 2019 #13 Pixel_x dedi: Temiz kurulum değil güncelleme yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz.
Pixel_x dedi: Temiz kurulum değil güncelleme yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz.