Windows 10 1903 hemen geçilmeli mi?

Aakın

Hectopat
Daha fazla  
Beyler 1903 sürümünün resmi çıkmasını mı beklesem, yoksa geçsem mi?

Bence ilk çıkan sürümler kadavra tarzında oluyor gibi şuan için geçmeye değmez diye düşünüyorum.

Bende iki üç gün önce büyük güncelleme yapıldı ve sistemim çok yavaşlamaya, oyunlarda drop ve anlık donmalara neden oldu. Mecburen baştan format atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende iki üç gün önce büyük güncelleme yapıldı ve sistemim çok yavaşlamaya, oyunlarda drop ve anlık donmalara neden oldu. Mecburen baştan format atıcam.
sürüm daha yeni çıktığından hocam stabilizasyon sıkıntısı olması normal. Beklemenizde fayda var.

Güncelledim %20 ağırlaşma oldu, format atacağım üşeniyorum yarın atarım büyük ihtimalle yani geçmeyin.

Arkadaşlar bende de 1809 var ileride illa format mı atmamız gerekiyor. Atmasak kendi update ile 1903 sürümüne yükselmez mi?

Mayıs ayında 1903 güncellemesi geldiğinde, 1809 üzerinden windows update yaparak mı sistemi güncelleyeceğiz yoksa ISO kalıbı olarak mı indirmemiz gerekecek.

Güncelledim %20 ağırlaşma oldu, format atacağım üşeniyorum yarın atarım büyük ihtimalle yani geçmeyin.
İlginç. 1 hafta kadar önce güncelledim fakat bende oyun açılışları(en azından pubg yi steamdan açarken) hızlandı ve youtubede ve dizi sitelerinde video açarkenki takılma problemi gitti. Ssd kullanıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…